Jetlag:en sitter i

Jo, jag somnade sen vaknade jag av att det ringde. Nu kan jag inte somna om
Blev hungriga kl 1 på natten, pad thai på room service

Dagens massageupplevelse

Idag när jag skulle få massage kom hon in när kah hade klätt av mig och lagt mig på mage, petade på min rumpa och sa ”oooo biiigg” HAHAHA

Vidare till Chiang Mai

resa
Hej! Landat i Chang mai. gick till en sån resebyrå som låg på flygplatsen. Kan detta stämma? Känns för bra för att va sant: 2 nätter på guest house (ganska skitt men det funkar för att sova), djungel trekking 2 dagar och 1 natt, ingår elefantridning, rafting, long neck tribe visit, all mat. Plus cooking Class för 2. Detta fick vi för 7000 bath. FÖR BÅDA

Har kommit till hotellet nu. Som sagt går att sova här men ganska skitt. Återstå att se imorgon hur det andra är.