Sky-train i Bangkok

Ok. Nu har vi varit här ett dygn! Skulle ta oss in till ”Main street” vilket skulle va 5-10 min gång eller så skulle vi se sky train station snart. Vi gick och gick och hittade ingenting. Till sist hittade vi en sky train efter kanske en halvtimme.

Restaurangbesök på MBK

Var ett jäkla klödd med att försöka få fram var vi skulle hoppa av om vi skulle till MBK. Men till sist kom vi dit! Dom har ju en restaurangavdelning där man får ett oladdat kort man drar på allt man äter sen betalar man när man går. Skitbra, tänkte vi som bara ätit lite flygplansmat på 24h. Det va bara att vi hittade fel restaurangavledning så det va något slags jojo-kort system. Man var tvungen att ladda ett kort med pengar och fick inte tillbaka dom om man inte hade köpt mat för dom. Maten var pyttesmå portioner som inte smakade alls som vanligt.

Tandläkarbesök

Sen skulle vi till tandläkaren!!! Visste inte vad hål i tänderna hette (vet att jag har det) så försökte förklara och han verkade fatta. La mig ner och öppnade munnen, han tittade och sa ”no holes!!” Och undrade om jag ville ha en sköljning för 1500 bath. Betalade 100 bath för ”undersökningen” istället och gick därifrån haha.

Massage

Tänkte att vi behöver lite avkopplande massage. Får den mest obekväma och ondaste ”massagen” i MITT LIV där hon 30 min av tiden klämde i mitt ansikte. Får damp bara jag tänker på det. FY!!!!! Dyr var den med!!!!

Jetlagg och frukosten

Sen kom vi hem till hotellet somnade. Vaknade 04 och var klarvaken och superhungrig men frukosten skulle inte öppna förrän 6. När vaknar vi? 10.45 och frukosten stängde för en kvart sen. Inte ett bra första dygn. Hoppas denna dagen blir bättre..