Vår knasiga familj

Make Love Not War! Detta uttalande har min familj tagit fasta på och barn har kommit till, till höger och till vänster.

Under kriget flydde norska morfar till Borås. Där mötte han mormor, tog med henne tillbaka till Norge och fick mamma Lisa. Under samma veva invandrade farfar Tarco från Mexico till California och träffade Julia. De gifte sig och fick pappa Philip.

1968 träffades styvpappa Tom och Sidsel i Norge och fick min halvhalvsyster Siv.  Deras äktenskap varade i lite över ett år.

1971 träffade min mörka hippipappa Philip min blonda mamma Lisa, när han åkte jordenrunt på en motorcyklel, och jag råkade bli till (Kanske var det när han stannade för att tanka?).

Tom och Lisa jobbade båda på norska VG. Eftersom Tom redan hade en liten bebis och kunde det där med att byta blöjor tyckte Lisa det var praktiskt med en sån karl och så de flyttade de ihop när jag var fyra månader. 1973 fick jag en lillasyster – Vibeke mest kallad Vibban. 1976 flyttade hela familjen till Sverige. Efter fyra år höll inte äktenskapet längre men i sluttampen hann min lillebror Marcus komma, född 1980. Under samma tid hade Philip kommit tillbaka till Oslo och träffat Katrine. De fick min tredje halvsyster Mirja samma år – 1980.

Peters famlj är lite mer traditionella. Bo gjorde Anita på smällen och de fick snabbt som tusan gifta sig1966 och sen kom Helen. 1970 kom Jimmy och lille Peter kom 1972.

När jag var 16 år ville jag bara åka motorcykel och blev tillsammans med Hans som hade en 125:a. Vi trivdes mycket bra ihop och 1993 fick vi vår underbara dotter Nina. Efter 10 år tillsammans insåg vi att vi hade växt ifrån varandra och beslöt att gå skilda vägar. 1996 träffade jag Peter och i september 2005 föddes vår lille son Leo. Jag är fortfarande lyckligt gift med Peter och har inga planer på att skilja mig eller få fler barn!

Våra fantastiska Skills

Lekfulla 76%
Spontana 95%
Vetgiriga 89%
Kreativa 95%
Påhittiga 85%
Flexibla 95%
Kärleksfulla 100%

Familjemedlemmar

Monica Anderberg
Monica AnderbergDesigner
Född 1971. Kreativ person oftast är den som skriver och dokumenterar saker på denna bloggen. Driver e-handel på moaorganic.se
Peter Anderberg
Peter AnderbergUtvecklare
Född 1972. Smart person som står för det logiska tänkandet i denna familjen – eller inte?
Nina Bergström
Nina BergströmJobbar på ICA
Född 1993. Bor i egen lägenhet inte så långt från oss andra. Har äntligen skaffat sig en katt.
Leo Anderberg
Leo AnderbergGår i skolan
Född 2005. Glad och vetgirig kille som gärna är med på familjens upptåg. Mycket frågvis.