Vi fick byta hotell. Det gamla var rent för äckligt, men nu bor vi på ett hotell som heter The Grand Wipanan. Hotellet är jättefint och endast 3 år gammalt.

Catmosphere Cat Café

Sen åkte vi Katt-café!

Catmosphere Cat Café

Catmosphere Cat Café

Catmosphere Cat Café

Catmosphere Cat Café

Jag gillade det mycket ganska litet och kanske 10-15 katter, vissa lekiga, vissa ville bara kela, vissa höll sig för sig själv. Dom blev bra omhändertagna. Man var tvungen att ta av sig skorna, tvätta händerna och ta bakteriedödande innan man fick gå in. Jag tyckte inte det luktade så mycket. Jag är ju allergisk så jag började nysa som bara den, då kom dom och frågade om jag ville ha allergimedicin. Väldigt fint och mysigt god mat. Drack inget kaffe. Jag har ingenting att klaga på så det får väl få högsta betyg :):)
Thailand

Thailand

Sen gick vi på spa. Ett paket på 4h som inkluderade oil massage, foot massage, ansiktsbehandling, body scrub och jacuzzi bad. 4000 bath (1000kr) för två. 10/10! Jättebra verkligen
Nu ska vi äta sen ska vi på thaiboxningsmatch