Off to cookery school

Fick först gå på local food market.

Baan thai cookery school tror jag den hette. Det var två grupper. I vår: jag, Linus, en ensam kvinna och två andra par. Kvinnan från Tyskland och paren från USA. Det ena paret var på smekmånad. Maten var jättegod och det var bra instruktioner på hur man skulle göra. Även bra att det var så många rätter vi lagade, kul. Lärarna var superbra, två kvinnor (tror de var systrar) som var duktiga på engelska. Dom lärde sig våra namn nästan direkt och tilltalade oss alltid vid våra namn, frågade hur det gick, sa ”looking good Nina” osv

Maten var jättegod

I papaya salladen sa hon att vi skulle ha 1 chili om det inte skulle va stark, 2 medium och 3 eller 4 stark. Jag tog en och kunde knappt äta upp det så mycket det brann i munnen. Läraren tog TIO i sin!!! Helt galet!
Har ingenting alls att klaga på!
Pad thai
Papaya sallad
Tom kha gai
Green curry
Efterrätt, vattenkastanjer i kokosmjölk

Baan thai cookery school food

Baan thai cookery school food

Nytt hotell

Vi checkade nyss ut från det skitta guest houset haha. Jag bryr mig inte så mkt, bara det är relativt fräscht. Men Linus bryr sig väldigt mycket om sånt! Plus att imorgon när vi ska till djungeln ska vi lämna bagaget på hotellet och jag tyckte inte det kändes säkert att lämna det där. Tog ett dyrt istället som heter Amora tapae hotel, mycket fint!

Vi har varit på matlagningskurswn från 9-15. När vi kom tillbaka gick vi och tittade på detta hotellet, det ligger jättenära det andra. Sen bokade vi rum, nu har vi precis duschat och ska göra oss I ordning. Sen in till stan och strosa lite och käka. Inte lägga oss för sent pga djungeln imorgon!

Linus tvättar sina svettiga träningskläder i vasken

Linus tvättar sina svettiga träningskläder i vasken