Projektbeskrivning

Här nere ligger Neptunus grotta. Man kan komma dit på två sätt, båtväg eller trappväg.
Första gången tog vi alla och hyrde en stor buss och åkte hela vägen ner till Alghero hamn. Vi valde båtvägen. Trafiken var tung och Peter släppte av alla i hamnen för att sedan åka runt i nästan en halvtimme för att leta efter stor parkering till bussen.
När han äntligen kom, var alla båtturer inställda på grund av för höga vågor.

Andra gången vi ville åka, började Leo klaga. Det bestämdes att vi gör grott-utflykten en annan dag och ligger vid poolen istället.

Tredje gången var jag, Jennifer, Peter och Leo beslutna på att ta morgonbussen ut.  Det hade hunnit bli sista dagen och vi tänkte trappvägen skulle vara perfekt för oss atleter.
Utcheckningen tog en himla tid, så vi insåg snabbt vi skulle missa bussen. Snabbt som tusan kollade vi upp alternativ som att hyra en bil. Men nej, de var uthyrda. Cykel? Tja, fanns för 10 euro per dag, bussen kostade endast 5 euro per dag.
Peter och Leo var inte sugna på cykel och hoppade av. Jag och Jennifer tittade på klockan och hade tre minuter till godo. Vi sprang som galningar till bussen och hann precis med den.
När vi kom fram var dock grottan stängd, även för de som skulle ta trapporna. Tydligen blir det för mycket vågor inne i grottan, så man får inte ens gå in i den.
Så det blev ett par snabba foton och sedan åka med bussen tillbaka igen. Synd!